Beşiktaş'ta ilginç gelişmeler yaşanıyor.. Transfer döneminin son gününde Vagner Love'u gönderemediği için Türkiye'den Burak Yılmaz, yurt dışından da görüşülen forvet adaylarını kadrosunu katamayan siyah-beyazlılar, transfer dönemi devam eden Dubai'den gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Giuliano, Josef ve Gomis'i Suudi Arabistan'a götüren menajer grubu bir kez daha İstanbul'a geldi ve başka Negredo olmak üzere Trezeguet, Burak Yılmaz, Dirar ve Selçuk İnan gibi oyuncuları Dubai'ye götürmeye çalışıyor.

EŞİ KALMASINI İSTİYOR

Suudi Arabistan'a götürdükleri üç oyuncu için 6-7 milyon euro'luk bir aracılık ücreti kazandıklarını söyleyen grubun hedefi, benzeri rakamları menajerlik ücreti olarak alabilmek. İlk hedefleri de Alvaro Negredo. İspanyol oyuncu gidecek mi, kalacak mı belli değil, çünkü hem Negredo'nun eşi İstanbul'dan ayrılmak istemiyor hem de Şenol Güneş, Vagner Love'a kalacağı için Matador'un gitmesine karşı çıkıyor. Yönetimin aynı menajer grubuna "Negredo burada kalsın, siz Vagner Love'u götürün" diye baskı yapıyor.

Kaynak:Fotomaç