Beşiktaş'ın Kamerun asıllı Fransız futbolcusu Georges Kevin N'koudou, Süper Lig'de şampiyonluk şanslarıyla ilgili olarak, "Şampiyonluk biraz uzak görünüyor ama her şey olabilir" dedi.

Fransız futbolcu yaptığı açıklamada, ligde 6 maçlarının kaldığını belirterek, "Maç maç bakmak lazım. Tabii ki hala gerçekçi hedeflerimiz var. Şampiyonluk biraz uzak görünüyor ama her şey olabilir. 6 maç üzerinden bakacak olursak toplayabileceğimiz 18 puan var. Hala Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama ihtimalimiz var. Ben şöyle bakıyorum. 18 puanı toplarsak ciddi anlamda yukarı tırmanma şansımız olacak." ifadelerini kullandı.

Salgının ilk döneminde zorluklar yaşadığını ifade eden Nkoudou, "İlk 2 hafta İstanbul'daydım. Zordu, çünkü o dönemde uçuşlar kapatılmıştı. Sonrasında kulüpten izin alarak, alime yakın olmak için onların yanına gittim. Sahadan uzak olmak zordu. Elimizden geldiği kadar hepimiz bireysel antrenmanlar yaptık. O dönemde ailemle birlikte Paris'te olmak önemliydi. Birbirimizi desteklemeye çalıştık ve fena geçmedi" açıklamasında bulundu.

Siyah-beyazlı takımın antrenmanlara başlamasıyla birlikte Türkiye'ye döndüğünü ve İstanbul'da bir yurtta 2 haftalık karantina süreci geçirdiğini anlatan Nkoudou, "İki hafta bizim için kötü geçmedi. Lens, Boateng, Ljajic ve Ruiz ordaydı. Başlarda biraz garip geldi ama ben hiç yalnız kalmadım. Ya PlayStation oynuyordum ya da bizimkiler gelip, 'Hadi ayak tenisi oynayalım.' diye beni kaldırıyordu. Birlikte eğlenceli zamanlarda geçirdik. Yalnız olmayınca zorlanmadım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal