Oğuzhan Özyakup'un açıklaması;

"Şampiyon olmak için de maçları kazanmak zorundasın. İlk dört haftayı biraz zor geçirdik ama takım olarak çok şeyin farkına vardık. Bu takımın tek hedefi var, o da şampiyonluk." 

 "İnşallah, en kısa zamanda bu donemi atlatıp maçlarda buluşuruz. Taraftar önünde oynamak futbolcuya ayrı bir heyecan katıyor ve tabii ki taraftarlarımız da maç heyecanını özlemiştir diye düşünüyorum. Herkesin sağlıklı kalmasını ve en kısada zamanda kavuşmayı umuyorum."

" Pek uzun ayrı kalmadık. Altı aylık bir süreçti, bir hava değişikliği oldu benim için. Tesisleri, takım arkadaşlarımı ve Beşiktaş'ımı çok özlemişim."

"Tabii, bunu biz de arada aramızda konuşuyoruz ve özlüyoruz da. O ruhu yakalamak kolay değil fakat o kadrodaki çoğu oyuncu üç dört sene beraber top oynadı. Bizimki arkadaşlıktan çok, abi kardeş ilişkisi olmaya başlamıştı ve takımdaki ortam bu yüzden çok iyiydi. Yaş ortalaması iyiydi, saygı sevgi üst seviyedeydi. Ben uzun zaman sonra bu takımda biraz o ortamı hissediyorum. Zamana ihtiyaç var ama kısa zamanda bu kadar samimi ve gerçekten birbirini seven bir takım olabiliyorsak yolun sonu da güzel olacaktır diye düşünüyorum."

"Zor bir sene olacağı bana anlatılmıştı ama gençlere önem verileceği de konuşulmuştu. Kendimden emindim ve bana o ilgiyi en güzel şekilde hissettiren Beşiktaş oldu. 19 yaşında geldim ve o sezon 30 maç oynadım. Her sezonun başka bir güzelliği vardır ama şampiyonluk sezonlarını ayrı tutarsak o Feda sezonu en güzel sezondu diyebilirim." 

"Sabretmek zordur ama genç oyuncular için zaman kesinlikle önemlidir. Genç bir oyuncunun üstündeki baskıyı alarak onu karşılayıp en iyi şekilde oynamasını sağlamalıyız. Bu bizim görevimiz. Taraftarlarımız zaten genç oyuncuları hep en iyi şekilde karşılamıştır, onun için bana o konuda fazla söyleyecek söz kalmaz." 

KAYNAK: TRT SPOR