"Fikret Orman'a serzenişte bulunmak istiyorum. Kendi seyircisine şirin görünmek için bizim başkanımızı zor durumda bıraktı. Kareografide Galatasaray arması da olsun isterdik."
G.Saray'ın futbol takımından sorumlu yneticisi Levent Nazifoğlu, Konya'da Beşiktaş'la oynanan SÜper Kupa maçında çıkan kareografi krizi hakkında sert açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a serzenişte bulunan Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, "Antalya'daki F.Bahçe maçında da maraton tribünü bize düşmüştü. Kareografi için arkadaşlar uğraştı ancak eşitlik ilkesine aykırı olduğu için TFF o zaman bize izin vermedi. Ancak bu sefer tam tersi oldu. Stada girdiğimizde, bir şeyler olduğunu hissettik. TFF temsilcisi bu knouyla ilgilenmedi. Buradan Fikret Orman'a serzenişte bulunmak istiyorum... Kendisi camiasına şirin görünmek için bizim başkanımızı zor durumda bıraktı. Pankartın içeriğine gelince...

Bizim karşı çıkmamız mümkün mü! Bir tarafta G.Saray, diğer tarafta Beşiktaş logoları olsun, maddi giderini birlikte üstlenelim. Birlikte devletimize sahip çıkalım isterdik. Olmadı, canları sağolsun" diye knouştu.

"TARAFTAR ENGEL OLMALI"

Süper Kupa maçında Sarı Kırmızılı tribünlerden sahaya meşalle atılmasına da çıkışan Levent Nazifoğlu, "Muhtemelen ceza alacağız. Meşale atarlarsa onların yanındaki taraftarın engel olması lazım. Muslera direğe tekme attı. rada ayağına da bir şey olabilirdi. Beşiktaş maçındaki olayları mantığım almıyor. Ayrıca Meşaleler, iyi oynadığımız anlarda tempomuzun kesilmesine neden oldu. Düşünsünler, bunların ne gibi yararı var!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Türk