Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan dev final hem güzel hem de çirkin görüntülere sahne oldu... İki takım taraftarı maç öncesinde istenmeyen olaylara sebep olurken, başlama düdüğüyle tribünlerde oluşan atmosfer "İşte bu" dedirtti. Siyah-Beyazlılar'ın, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan izin alarak kendi tribünlerinde açtığı "Bu vatan şerefimiz, demokrasi hakkımız" yazılı pankart gecenin güzel görünlerinden biriydi.
TFF, G.SARAY'A "YOK DEDİ AMA...

Ancak pankrt konusunda iki taraf arasında büyük bir krizin yaşandığı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Ziraat Türkiye Kupası'nd geçen sezon F.Bahçe ile oynanan finalde kendilerinde kareografi yapılmasına izin verilmediği için bu karşılıaşmada da Kartal'a izin verilmemesini talep etti. TFF'nin bu öneriyi ilk başka kabul etmesine rağmen daha sonra G.Saray'dan habersiz bir şekilde Kartal'ın kareografi isteğinin onaylanması ipleri gerdi.

YEMEĞE GELMEDİLER

Dev pankartın asılmamaması konusunda tüm girişimleri sonuçsuz kalan Sarı-Kırmızılıların bununla yetinmeyip "Maça çıkmayız" resti çekmesi ve maç öncesi yemeğine katılmaması başkan Fikret Orman'ı da kızdırdı. Galibiyet adına daha fazla hızslanan Orman'ın kupanın kaybedilmesiyle sinirlendiği öğrenildi. Orman'ın Konya dönüşü uçakta kimseyle konuşmadığı ve suratının bir hayli asık olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haber Türk