"Her türlü olumsuzluğa rağmen yolumuza yenilgisiz devam ediyoruz. Napoli'den 2 maçta 4 puan almak önemli bir başarı. Bu inanç ve birlikteliği sürdürürsek daha iyisini de yaparız"
"4. torbadan gelip, güçlü takımlara kafa tuttuk. Bütün ezberleri bozuyoruz. Çok dikkatli olmalıyız. Gruptan çıkmayı çok istiyoruz. Evimizdeki Benfica maçı final gibi duruyor. Avantajlı konumdayız"
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takım adına Ekim ayının zorlu bir periyot olduğunu ve yenilgisiz kapattıklarını, Kasım ayına da iyi başladıklarını söyledi. Orman, "Şampiyonlar Ligi'ne yenilgisiz devam etmek, 4 maçta 6 puan toplayıp, Napoli'den 4 puan almak önemli bir başarı. Teknik kadroyu, futbolcularımızı ve taraftarlarımızı ayrı ayrı kutluyorum. Bu inanç ve birliktelik sürdüğü müddetçe başarıların devamı gelecektir" dedi.
CİDDİYETİMİZİ KORUMALIYIZ
Orman sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok karışık ve zorlu bir gruptayız. Dikkatli olmamız ve ciddiyetimizi korumamız gerekiyor. 4. torbadan gelip, grupta güçlü takımlara kafa tuttuk. Ezberleri bozuyoruz. Bir üst tura çıkmayı çok istiyoruz. Avantaj bizde. Benfica maçı final gibi gözüküyor. Ne olur bilemiyorum. Bildiğim tek şey; teknik kadro, futbolcular ve taraftar en iyisini yapacak."
SAVAŞÇI BİR TAKIMIMIZ VAR
"Bizim mutluluğumuz, camiamızın mutluluğu. Beşiktaşlının stadıyla, takımıyla, kulübüyle gururlanmasını ve başı dik yürümesini hedefliyorduk. Artık 'Gururlan Beşiktaşlı' diyoruz. Sahada kazanırsın, kaybedersin, berabere kalırsın. Bu önemli değil. Önemli olan kazanmak için savaşan bir takımınızın olması. Ve biz buna sahibiz." (Sabah)