Beşiktaş'ta gözden düşen Tolga'nın yerine Arsenal'de forma giyen Ospina transfer edilecek. Yönetim bu transferi devre arasında bitirme kararı aldı. İngiliz takımında bu sezon 3 maçta forma giyen David Ospinaiçin transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları haftaya Ada'ya gidecek...

Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor... Tolga Zengin'in Sporting Lizbon karşısında yediği hatalı gollerin ardından Başkan Fikret Orman'ın bazı yöneticilerle çok gizli bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Tolga'nın yerine devre arasında bir kalecinin mutlaka transfer edilmesi gerektiğinde birleşen yöneticiler David Ospina'nın isminde fikir birliğine vardı. İngiliz ekibi Arsenal'da forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Arsenal'de sadece 3 maçta forma giyebilen Kolombiyalı eldivenin mutlaka transfer edileceği ve bunun için tüm mali kaynakların da zorlanacağı gelen bilgiler arasında.

TORUNOĞULLARI ARSENAL'E TEKLİF YAPACAK

Beşiktaşlı yöneticilerden Erdal Torunoğulları'nın gelecek hafta Ada'ya giderek David Ospina için Arsenal'le masaya oturacağı belirlendi. Bu oyuncu için mali kaynakların zorlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, "Bu takımın şampiyon olması için iyi bir kaleci şart. İşi şansa bırakmamalıyız" dediği ortaya çıktı. Ospina'nın da Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Kaynak: Takvim