Record'da yer alan haberde; Pepe'nin kendisine kulüp aradığı ve Wolves'ın teklifinin kendisi için çok cazip olduğu kaydedildi. Kariyerinde hiç Premier Lig tecrübesi olmayan Pepe'nin, bu transfere çok sıcak baktığı ifade edildi.


İngiliz The Sun'da yer alan haberde ise; Portekizli birçok futbolcunun oynadığı Wolves'in pepe için en ideal ortam olacağı bilgisi de verildi. Takımın menajerinin Portekizli Nuno, kalecisinin milli takımdan yakın arkadaşı Rui Patricio, Ruben Neves, Joao Moutinho ve Diego Jota gibi oyuncuların olduğu vurgulandı.

Pepe'nin de kariyerini noktalamadan önce İngiliz futbolunu görerek büyük bir tatmin duygusu yaşayacağının altı çizildi.

A BOLA, GELEN TEKLİFLERİ YAZDI

A Bola'da yer alan haberde ise Pepe'ye birçok teklifin geldiği belirtildi. Pepe'ye şu ana kadar İngiltere'den Wolves, Portekiz'den Porto, Brezilya'dan Flamengo, Katar'dan Al Gharafa, Suudi Arabistan'dan Al Ittihad'ın teklif yaptığı belirtildi.

MONACO DA PEPE'Yİ ÇOK İSTİYOR!

Geçtiğimiz gün Beşiktaş ile yollarını ayıran Portekizli yıldız oyuncu Pepe için sürpriz bir talip daha çıktı.

Thierry Henry'nin çalıştırdığı Ligue 1 ekiplerinden Monaco, Beşkitaş ile yollarını ayıran Pepe ile ilgileniyor. Bu sezon Ligue 1'de çok kötü günler geçiren Monaco'da teknik direktör Henry devre arası transfer döneminde savunmayı güçlendirmek istiyor. Fransız basınına yansıyan haberde Monaco'nun savunma adayları arasında 35 yaşındaki Pepe'nin de yer aldığı belirtildi.

35 yaşındaki başarlı savunma oyuncusu bu sezon Beşiktaş formasıyla 17 resmi maçta görev yapmıştı. 

Kaynak: Sporx