Kasımpaşa maçında rakibiyle girdiği gereksiz polemiğin ardından faul yaparak sarı kart gören Quaresma, Necip ile birlikte 45 dakika sonrasında oyundan alındı. Ancak Portekizli futbolcu, soyunma odasında isyan bayrağını açtı, Portekizce olarak bağırıp çağırmaya başladı. Q17’yi teselli etme görevi ise takım arkadaşlarına düştü.

İkinci yarının başlamasıyla yedek kulübesindeki yerini alan ve burada da sinirli tavırlarına devam eden siyah-beyazlı oyuncunun bu tavırları, artık takımın keyfini de kaçırıyor. Teknik direktör Şenol Güneş ile adeta kolej takımı hüviyetine bürünen siyah-beyazlılarda sabırlar taştı.

Kasımpaşaspor maçında Güneş’i çileden çıkartan ve bu nedenle kenara çekilen Quaresma, daha önce de çok daha fazla süre almadığı için sitemde bulunmuştu. Takım içerisinde artık gizlenemeyecek derecede gün yüzüne çıkan bu problemi çözmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Portekizli oyuncuyla görüşerek uyarılarda bulunacak.

HANİ VERDİĞİN SÖZLER

Sezon öncesinde Londra’da, Başkan Fikret Orman ile buluşan ve burada bir takım sözler veren siyah-beyazlı oyuncuya, bu sözler hatırlatılacak. O gün artık eski Quaresma olmadığını söyleyerek Beşiktaş ile iki senelik mukavele imzalayan Portekizli futbolcu ile bir araya gelecek olan yönetim, Şenol Güneş’in ise tek yetkili olduğunu söyleyecek.