Siyah-Beyazlılar’a geçen sezonun ara transfer döneminde İspanya La Liga temsilcisi Deportivo’dan katılan Ryan Babel, Beşiktaş’ı uçurmaya devam ediyor. Son olarak önceki gün oynanan Karabükspor karşılaşmasında sahneye çıkan Hollandalı yıldız, attığı kritik golle zorlu deplasmandan Beşiktaş’ı 3 puanla çıkardı.

Bu sezon Kasımpaşa’yla oynadıkları lig mücadelesinde de rakibin kilidini açan yıldız futbolcu, 2-2’lik sonucu 1 gollük katkı yaparak beraberliğin mimarları arasında yer almıştı. Ryan Babel, geçen sezon ara dönemde de Siyah-Beyazlılar’a önemli katkı sağlamayı başarmıştı. 18 Süper Lig mücadelesinde 5 gol ve 4 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki futbolcu, Avrupa Ligi’nde de 3 gol atmayı başarmıştı.

‘Şimdi sıra Porto’da’

Karabükspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Babel, “İleri bölgede forma giymeye alışkınım. Hocamız Şenol Güneş, oyunun gidişatına göre beni o bölgede görevlendirdi ben de elimden geleni yaptım. Attığım gol kadar Oğuzhan’ın bana yaptığı asist de önemliydi. Futbol bir ekip işi ve biz de çok işi bir ekibiz. Kazanmaya ara vermeden devam etmek istiyoruz. Şimdi sıra Porto’da” yorumunda bulundu.