Kardemir Karabükspor ile geçtiğimiz hafta oynadığımız Spor Toto Süper Lig mücadelesinde semtimizde ve Vodafone Arena civarında 7 noktaya 'Kartal Yuvası Lisanslı Ürün Satıcıları'nın yerleştirildiğini belirten Mahmutyazıcıoğlu, taraftarlarımızı korsan ürün satıcılarından değil, sokakta lisanslı ürün satanlardan alışveriş yapmaya davet etti.

Kulübümüzün, Beşiktaş Belediyesi ile işbirliği içinde zabıta görevlilerinin de çabalarıyla korsan ürün satışı yapanlara karşı mücadele ettiğini anlatan Şafakmahmutyazıcıoğlu, taraftarlarımıza da önemli görevler düştüğüne değindi.

Kulübümüze yeni bir gelir kaynağı yaratmak üzere taraftarlarımıza mesajlar veren Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Beşiktaş Yönetimi olarak bundan sonra korsanla mücadele konusundaki çalışmalarımızı genişleterek yürüteceğiz. Burada kulübün ciddi anlamda maddi zararı söz konusu. Korsan ürün satanları şikayet ettiğimizde yasadaki boşluklar nedeniyle sonuç alamıyoruz, ama işin içine zabıta girince ciddi cezalarla karşı karşıya kalıyorlar. Aslında bu problemin çözümü çok basit. Taraftarımız korsan ürün almazsa, zaten sorun kökünden çözülür" şeklinde konuştu.

Sadece sokaktaki korsan ürün satıcıları ile değil, internet ortamındaki korsan satışlarıyla da mücadele edildiğinin altını çizen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Eğer taraftarlarımız korsan ürün almazsa, maddi anlamda rahatlayan yönetimler Anderson Talisca gibi oyuncuları alabilirler. Son zamanlarda bizden Talisca'yı bonservisiyle almamızı istiyorlar. Biz de diyoruz ki, korsan alma, Talisca da gelir başka isimler de gelir. Bu kulüp için taraftarından yönetimine kadar hepimiz, elimizi taşın altına sokmalıyız."