TFF 2. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın ilgilendiği genç kaleci Nurullah Aslan'ın transferine izin vermeyeceklerini belirtti.

Samsun takımının genel menajeri Aztopal, AA muhabirine, Samsunspor'un 22 yaşındaki file bekçisi Nurullah Aslan'ın, liglere koronavirüs nedeniyle ara verilene kadar Türkiye liglerinin en az gol yiyen ve en başarılı kalecisi olduğuna vurgu yaptı.

Kaleci Nurullah Aslan'ın az gol yemesinin yanı sıra takımına oldukça güven veren bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Aztopal şu ifadeleri kullandı; "Nurullah genç bir kaleci olmasına rağmen bu sezon Samsunspor'un başarılı olmasında büyük katkı sağladı. Bu nedenle Süper Lig'den birçok takımın transfer listesine girdiğini biliyoruz. Hatta Beşiktaş Kulbü Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp başkanımız Yüksel Yıldırım'ı arayarak bu oyuncuyu transfer etmek istediklerini belirtmiş. Ancak biz oyuncumuzu şu an satmayı düşünmüyoruz." 

Mustafa Aztopal, Siyah Beyazlı kulüp ile herhangi bir bonservis ücreti konuşmadıklarını belirterek, "Nurullah Aslan ile Samsunspor'un 5 yıllık kontratı var. Bizim de kulüp olarak hedefimiz Süper Lig. Oyuncumuzu hedefimize ulaşıncaya kadar kadromuzda bulundurmayı planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Mynet Spor