Gelecek sezon için savunma kanatlarına ve stoper bölgesine transfer yapmayı planlayan siyah beyazlılar, temaslarını hızlandırdı.

Öncelikle tecrübeli bir stoper transferi düşünen yönetim, iki isim için ciddi olarak girişimlerde bulunuyor. Adaylar arasında öne çıkan bu iki isim ise Liverpool forması giyen Martin Skrtel ve Torino'da oynayan Kamil Glik.

İki futbolcudan birini mutlaka kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, futbolcuların kulüpleri ile bonservis bedeli konusunda görüşmeyi sürdürüyor. Liverpool ile 2 yıl daha mukavelesi bulunan Skertel, bu sezon 24 maçta forma giydi. 2008 yılından buyana İngiliz ekibinde top koşturan 31 yaşındaki futbolcu, son dönemde formasını Dejan Lovren'e kaptırdı. Çok fazla şans bulamadığı için Liverpool'dan ayrılmaya sıcak bakan Slovak futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a transfer olabilir.

Torino ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Kamil Glik, bu sezon 32 maçta İtalyan ekibinin formasını giydi. beşiktaş yönetimi polonyalı futbolcu için de Torino'ya teklifte bulundu.

Beşiktaş yönetimi iki kulüp ile de temaslarına devam edecek. Slovakya ve Polonya ile Avrupa Futbol Şampiyona'sında boy gösterecek iki futbolcu için, turnuva başlamdan somut adımlar atmayı planlayan siyah-beyazlar, kısa süre içina stoper transferinin tamamlamayı düşünüyor.