Ekonomik krizin en çok etkilediği kulüplerin başında gelen Beşiktaş'ta yeni bir tehlike belirdi. Yaklaşan seçim öncesi Fikret Orman ve ekibinin ödenmeyen maaşlar nedeniyle seçimli genel kurulda kriz yaşayabileceği ifade ediliyor.

Orman yönetiminin, kulüp personeline 4-6 ay arasında değişen sürelerde maaşlarını yatırmadığı biliniyor. Kulüp personelinin geciken maaşlardan 2 aylık kısmı aldığı, amatör şubelerde çalışan antrenör, doktor, masör vb. profesyonellerin ise 6 aylık alacağının biriktiği bildiriliyor.

YÖNETİMDEN AÇIKLAMA YOK

Çalışanlardaki en büyük rahatsızlığın ise henüz yönetim cephesinden konuyla ilgili bir açıklama yapılmaması. Amatör şubelerin bir bölümünde sezon biterken, diğerlerinde de finale yaklaşılırken yönetim kurulunun ödemelerle ilgili tarih vermemesi, endişeleri artırıyor.

Yaklaşan seçimli genel kurul öncesi personele bu denli uzun süre ödeme yapılmamasının mali ibra açısından da sakıncalar doğurabileceği iddiası da yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

BİR FUTBOLCUNUN TEK AYLIK ÖDEMESİ!

Bazı hukukçular, muhalif kanadın kulüp personeline yapılmayan ödemeyi mali ibra oylamasında gündeme gelebileceğini ifade ediyor.

Yaşanan krize bir başka yönüyle bakan bir cephe de hakim. Kulüp genel kurul üyelerinden bazıları bir futbolcunun bir aylık alacağı ile tüm kulüp personelinin alacağının kapanması önerisini getiriyor.


Kaynak:Süper Haber