"Şampiyonluk yarışına katılabilecek 4-5 takım var. Bizim de amacımız bu yarışa katılabilmek. Takıma uyum sorunu olabileceği için sezon arasında transfer yapmak her zaman zor olmuştur. Ancak bunları atlatabileceğimize güveniyorum."

"Matej Mitrovic bize gelmeden önce tatil yapıyordu. Takımla aynı seviyeye gelebilmesi için ona özel antrenman yaptırıyoruz. Ryan Babel, ona göre takımla oynayabilmek için daha hazır. Tabi iki oyuncunun da takıma uyum sağlayıp sağlayamadığını maçlar başladıktan sonra göreceğiz. Transfer konusuna gelirsek, ben istediğim oyuncuları söylerim, en son kararı başkan verir. O yüzden bu konuları başkanla görüşmeniz daha iyi olabilir."

"Caner Erkin'in ne zaman döneceği belli değil. Bu belki mart ayında olur belki nisan ayında bilemiyoruz. Caner gibi Veli'nin de dönmesini istiyorum ama kendisi 2 yıldır gözükmüyor."

"Mehmet Ekici, Trabzon'da yapamıyor. Benim Mehmet Ekici'yi transfer etmem demek Talisca, Tolgay, Oğuzhan, Olcay isimlerinden birisiyle yolları ayırmam demek. Şuanda amacımız bir forvet transferi yapmak. O yüzden Ekici'yle görüşmüyoruz."

"Trabzonspor'un yeni sahasına benim adımın verilmesinden çok gurur duydum. Ancak bu benim için önemli değil. Ben zaten Trabzon'un kendisiyim. Bunu saklamıyorum."