Beşiktaş Teknik Direktörü, öğrencileriyle yaptığı toplantıda ligin ilk yarısında beklemedikleri sonuçlar aldıklarının altını çizdi, "Tabii ki ilk yarıyı galibiyetle kapatmak kayıpları geri getirmeyecek. Ama ikinci devreye moralli başlamamızı sağlayacak" dedi.

Süper Lig'de ilk yarıyı bugün Kasımpaşa deplasmanında kapatacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş zorlu mücadele öncesi futbolcularını uyardı.

Sezon başından itibaren hesap etmedikleri çok puan kaybı yaşadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Tabii ki Kasımpaşa'yı yendiğimizde bu kaybettiğimiz puanlar geri gelmeyecek. Ancak ikinci yarıya daha moralli girmemizi sağlayacak. Bunu düşünerek bu maça çıkmalıyız" dedi. Kasımpaşa'nın son haftalarda kötü sonuçlar almasının bir önemi olmadığına vurgu yapan Güneş şöyle devam etti: "Rakibimiz ligin ilk yarısında herkesin dikkatini çekmiş iyi performans gösteren bir takım. 2018 yılını üç puanla kapatarak camiayı yeni yıl öncesi sevindirmeliyiz. Ligin ikinci yarısında yapacak çok işimiz var. Bu galibiyetle yeni bir sayfa açmış olacağız. Bu sezon daha çok değişiklikler olur."

Trabzonspor'un ikinci yarısında ortaya konan futbolu çok beğendiğini de sözlerine ekleyen siyah-beyazlı takımın teknik patronu, "Bizi bundan sonra zor bir fikstür bekliyor. Kasımpaşa maçında sizden sürekli pas yapmanızı bekliyorum. Trabzonspor maçının ikinci yarısındaki futbolun aynısını sürdürebilirsek kazanan taraf biz oluruz."


Kaynak:Milliyet