Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor maçına odaklanırken Şenol Güneş'in keyfi yerine geldi.

Bu karşılaşmada cezalı olan Medel, Adriano ve Quaresma'nın forma giyemeyecek olması nedeniyle kara kara düşünen Teknik Direktör Güneş, Alvaro NegredoPepeGökhan Gönül ve Gökhan Töre'nin sakatlığının geçmesiyle kendine geldi. Milli maç için ülkelerine giden oyuncuların da sakatlık yaşamaması başarılı teknik adamı sevindirirken Şenol Güneş, Alanyaspor mücadelesinin 11'ini belirledi.


VAGNER LOVE YİNE YEDEK

Şenol Güneş'in zorlu mücadelede Adriano'nun yerine Caner Erkin'e şans tanımasına kesin gözüyle bakılıyor. Pepe'nin yanında bu maçta cezalı Medel'in yerine Tosic forma giyecek. Orta alanın göbeğinde Tolgay-Atiba ikilisini bozmayacak olan Şenol Güneş'in kenardaki tercihlerinin Jeremain Lens ve Babel olacağı öğrenildi.

Maskeyle sahaya çıkacak olan Alvaro Negredo'nun arkasında ise Talisca'nın görev yapacağı ortaya çıktı. Şenol Güneş'in bu karşılaşmada Vagner Love'u yine kulübeye çekeceği gelen bilgiler arasında. Galatasaray ile oynayacakları maça kadar puan kaybı istemeyen Şenol Güneş'in AlanyasporGöztepe, Akhisar ve Evkur Yeni Malatyaspor mücadelelerinde kesinlikle puan kaybına uğramamaları için oyuncularını uyardığı öğrenildi.

ALVARO NEGREDO MASKEYLE OYNAYACAK
Başakşehir mücadelesinde çenesine aldığı darbeyle sakatlanan Alvaro Negredo'nun Alanyaspor maçında özel bir maskeyle sahaya çıkacağı öğrenildi. Vagner Love'un ise bu maçta yedek kulübesinde oturması bekleniyor.