Güneş'i en fazla Karius'un sevinci mutlu etti


Pek çok insanın gözünden kaçtı ama Pazartesi akşam Burak Yılmaz'ın attığı gole en fazla sevinenlerin başında Loris Karius geliyordu... Alman kaleci golde kalesini terk edip koşarak Burak Yılmaz'a sarıldı. Şenol Güneş'in "buraya konsantre olamadı" diye eleştirdiği Alman kaleci o açıklamadan sonra Liverpool'u unuttu. Güneş de maçtan sonra Alman kaleciyi kutladı.

Güneş, Medel'i ''patron benim'' diyerek çıkarttı

Pazartesi akşamının tek olumsuz yanı Şenol Güneş'in maçın ilk yarısında oyunun durduğu esnada Gary Medel'i yanına çağırarak uyarmak istediği sırada yaşandı. Çok sinirli olan Şilili futbolcu el kol hareketleriyle Güneş'e tepki gösterdi ve kenara gitmedi. Güneş de devre arasında Medel'i çıkardı. Necip'i aldı. Güneş sadece ilk yarıda 6 top çalarak sahanın en iyilerinden olmasına rağmen Medel'i, "patron benim" diyerek oyundan çıkardı.

Gizli kahraman Vida

Rizespor deplasmanından sonra Sivasspor deplasmanında da gol atan Domagoj Vida'nın, Beşiktaş formasıyla son iki Süper Lig deplasmanında rakip kaleye çektiği iki isabetli şut da gol oldu. 8 uzaklaştırma yapan Hırvat stoper, 86 pasta yüzde 84.9 isabet sağladı. 1 kilit pas yapıp, 3 de faul aldı.



Kaynak: Fotospor