Kamp döneminde Şenol Güneş, ısrarla Negredo'yu istemediğini açıklarken forvet olarak ise Larin'i kullandı. Hazırlık maçlarında da Kanadalı oyuncuyu sahaya süren deneyimli teknik adam, sezonun başlaması ile birlikte Negredo elde kalınca zorunlu olarak zaman zaman da İspanyol oyuncuyu kullandı. Ancak İspanyol oyuncunun Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'a transferi sonrasında da Güneş yeniden sezon başı planlarına geri döndü. 


Geçen sezon Cenk'in gidişi sonrasında takıma katılan ancak beklenenin uzağında kalan Vagner Love, Negredo gitse de yine kulübede kalacak...

Güneş, Brezilyalı oyuncuyu ilk 11'de düşünmezken aklında ise yine Larin var. 23 yaşındaki oyuncuyu kritik F.Bahçe derbisinde forvette oynatmayı düşünen Güneş, planlarını da bu doğrultuda yaptı. 

GÜNEŞ DEVREYE GİRECEK

Cyle Larin'e yakın ilgi gösteren Beşiktaş teknik heyeti, idmanlarda da oyuncuyu bir an olsun boş bırakmıyor. Fiziksel ve taktik idmanların yanı sıra taraftar baskısını da kırmak için Güneş'in yardımcıları oyuncu ile sürekli konuşmalar yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş de maç günü yaklaştıkça oyuncusu ile motivasyon konuşması yapacak.


Kaynak - Vatan