Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçının devre arasında adeta çileden çıktı.Jeremain Lens'in arkasından deparla gelen Emmanuel Adebayor'a dikkat etmeden top sürmesine sinirlenen başarılı teknik adam Şenol Güneş Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in aynı şeyi Fenerbahçe mücadelesinde de yaptığını hatırlattı.


O maçtan sonra Şenol Güneş, Jeremain Lens'e, "Seninle sonra konuşacağız" ifadelerini kullandı.Önceki akşam o konuşmalarını hatırlatan ve "Hala birşeyler kanıtlamaya çalışıyorsun, yeter artık" şeklinde tepki gösterdi.

Şenol Güneş, devre arasında Jeremain Lens'i oyundan çıkarmayı düşünürken Hollandalı oyuncu özür dileyince onu oyunda tuttu fakat 67.dakikaya kadar dayanabildi. Maçtan sonra da, "Oyuncu değişikliklerinde hata yaptım" ifadelerini kullanan Şenol Güneş, birinci derecede Hollandalı oyuncu Jeremain Lens'i hedef aldı.

Oyunda kaldığı sürede 34 kez topla buluşan Jeremain Lens, 15 pas attı ancak yüzde 60 isabet yakaladı; 10 orta denemesinden sadece biri yerini buldu.