Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Partizan maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Domagoj Vida: "Enzo Roco bizim için iyi bir takviye. Enzo, Pepe ve ben, forma için rekabete gireceğiz. Sadece iki kişi oynayacak, kararı teknik direktörümüz verecek."

Şenol Güneş'in açıklamaları:
"Partizan ve Kızılyıldız Sırbistan'ın marka değeri olan takımlar. Sırbistan'da yetenekli oyuncular yetişiyor ve futbolseverler futboldan anlıyor. Türkiye'de bizim olduğumuz gibi, zaman zaman krizli dönemleri oluyor bu takımların. Kaliteli bir takımla oynayacağız."

BABEL SAKAT, NEGREDO CEZALI

"Takımların ve oyuncuların geçmişiyle konuşmanın, bugüne bir yararı olacağını düşünmüyorum. Yarın oynayacağımız maçta Babel sakat, Negredo cezalı. Takıma geç katılanlar, geç form yakalayan oyuncular olacaktır ama yarın ideal bir 11 ile çıkacağız."

SIRBİSTAN BİZİ DAHA FAZLA TANIYOR

"Öncelikle iki takımda da iyi oyuncular var. Biz Sırbistan'ı tanıyoruz, Sırbistan bizi daha fazla tanıyor. Çok konuda birbirimize yakınız, Türkiye'ye gelen çok oyuncu var. Hocaları Mirkovic de Türkiye'yi biliyor."

"Bu sezon UEFA'da hiç maç kaybetmeyen bir takıma karşı oynayacağız. Biz Linz takımına kaybettik. Onlar ligde oynamadı, onların kararı saygı duyuyoruz. Bizde uzun yıllar tartışıldı, şimdi tartışmayı doğru bulmuyoruz."

"Seyahatlar, yorgunluklar olacaktır. 3 maç üst üste deplasman oynuyoruz ama böyle oldu diye gündeme getirmek doğru değil."

PARTİZAN DAHA İYİ BİR TAKIM

"Linz maçı oyun ve skor olarak bizim için kötü bir maçtı. Rakip çok daha iyi oynadı ve kazandı. Partizan daha iyi bir takım, daha iyi bir oyun bekliyoruz."
"Futbolu seven, heyecanlı, coşkulu bir taraftar var. Partizan'ın geçmişte Beşiktaş'a 4-0 kaybetmelerine rağmen alkışlamaları, ne kadar fair-play içinde bir taraftar olduğunu gösteriyor."

TOSİC'İN AYRILMASINA ÜZÜLDÜM
"Dusko Tosic, Beşiktaş'ta oynadığı dönem içinde çok başarılı işler yaptı, futbol kariyerinin en başarılı dönemini geçirdi. İyi bir oyuncu, ondan fazla iyi bir karakter. Ayrılmasına üzüldüm. Kalitesi ne olursa olsun, Beşiktaş'a çok faydalı oldu."

TOSİC BANA BABA DİYORDU!
"Dusko Tosic bana baba diyordu, hoca demiyordu."
.