Atiker Konyaspor ile bugün deplasmanda kritik bir puan mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş; Ricardo Quaresma, Babel, Medel ve Atiba gibi önemli kozlarını ilk 11’de oynatacak.

Forvet hattında Vagner Love’un Malmö maçındaki performansını göz önünde bulundurarak bir karar almaya hazırlanan deneyimli teknik adamın, Ryan Babel’e gol bölgesinde forma vermesi bekleniyor. Lens’in her geçen gün artan grafiği nedeniyle hücum hattında Hollandalı oyuncuya yer açmak isteyen Güneş, Love’u yedeğe çekerek forvette Babel’e şans tanıyacak. Sağ kanatta Quaresma’yı oynatacak olan Şenol Güneş, Medel ve Atiba’nın önünde ise Ljajic’i denedi.

Atiker Konyaspor takımı hakkında oyuncularına detaylı bilgiler aktaran Beşiktaş’ın teknik patronu, Avrupa’daki Malmö yenilgisinin ardından lige galibiyetle dönmek zorunda olduklarına dikkat çekti.

Tecrübeli hocanın, “Biliyorum hem maç hem de yol yorgunusunuz. Fakat ligdeki kayıpları telafi etmek açısından çok önemli bir maça çıkacağız. Milli araya moralli girmeliyiz. İşte o zaman kayıplarımızı bir nebze olsun telafi etmiş oluruz. Bu maçta çok özverili olmalısınız. Avrupa’daki yenilgi nedeniyle camia üzgün. Üç puan alarak taraftarı da mutlu etmeliyiz” ifadelerini kullandığı aktarıldı.


Kaynak:Skorer