Teknik Direktör Şenol Güneş, Göztepe maçının basın toplantısında basında eleştirilen futbolcusu Caner Erkin ve ezeli rakipleri Fenerbahçe hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
FENERBAHÇE VE CANER ERKİN AÇIKLAMASI
Eleştirilerin sadece kötü dönemlerde yapılmamsı gerektiğinin altını çizen Şenol Güneş, "Haklı olmak birini yok etmek değildir. Kişi ve Fenerbahçe'ye kızanlar buldu zamanını şimdi yükleniyorlar. Halbuki, iyiyken de, kötüyken de aynı şeyleri söylemek lazım.Örnek olarak Caner'e ceza verilmesi için uğraşanlar, şimdi Caner'in cezası indirilsin diye uğraşıyor. Neyse ben bu konuya neden girdim şimdi..." açıklamalarını yaptı.
"FENERBAHÇE YARIŞTAN KOPMADI..."
"Fenerbahçe'nin yarıştan koptuğu söyleniyor ve Aykut Kocaman'ın ayrılma durumu için ne diyeceksiniz?" sorusuna yanıt veren Şenol Güneş, "Fenerbahçe hala yarışta. Bu kadar puan kaybederken, diğer takımlar kazandı. Ancak tersi de olabilir. Her takım yarışta. Geride kaldılar, futbol sürprizlere açık. Fırtınalar çok fazla oluyor. İyi günde zaten iyiyiz, önemli olan fırtınalı günleri geçebilmek." diyerek sözlerine noktaladı.