Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularıyla beraber izlediği maçta ''elenecek kadar kötü oynamadılar'' itirafında bulundu. Kendilerinden giden Tolgay’ın ikinci yarıda Fenerbahçe’yi toparladığını söyledi. Defansın çok hata yaptığını ama kendilerinin bu kadar rahat pozisyon yakalayabileceklerinden emin olmadığının altını çizdi. Golcüsü olsa Fenerbahçe’nin bu turu rahatlıkla geçebileceği iddiasını oyuncularıyla paylaştı. 

FAVORİ GÖSTERİLMEK GÜNEŞ’İN CANINI SIKTI

Kendilerinin Fenerbahçe derbisinde mutlak favori gösterilmesi Şenol Güneş’in canını sıktı… Tecrübeli teknik adam, tarihin favori olanların derbi mağlubiyetleriyle dolu olduğunun altını çizdi. Oyuncularıyla yaptığı konuşmada, “yaralı bir aslana karşı oynayacağız. O aslanın tüm dişleri dökülmüş gibi durabilir ama bir pençe ile bizi öldürebilir'' yorumunu yaptı.

"ASIL GALİBİYETE İHTİYACI OLAN, ONLAR DEĞİL BİZİZ”

Güneş, Fenerbahçe’nin yenilgiye tahammülü olmadığını ama kendilerinin durumunun da en az Fenerbahçe kadar zor olduğunu söyledi. “Onlar yenilirse daha fazla ne kadar karışabilirler ki. Zaten olabilecekleri kadar alt sıradalar. Ama biz yenilirsek, Başakşehir’le fark dahada açılır. Aynı şekilde Galatasaray’la da fark açılır. Onlar değil asıl kazanması gereken biziz” sözlerini kullandı.



Kaynak:Fotospor