Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta karşılaşmalarında Kayserispor'u deplasmanda 2-1'lik skorla deviren Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Lig TV'ye konuşan deneyimli teknik adam Kayserispor'un son haftalarda yükselişte olduğuna değinirken, "Rakibimizin son haftalarda iyi oynayıp iyi sonuçlar alması, özgüvenlerini yükseltmişti. Agresif oynayan bir takım vardı karşımızda. Biz iki gol bulduk. Daha fazla da bulabilirdik ama pozisyon da verdik. Gelgitli bir maç oldu. Oyuncularımız iyi mücadele etti. Rakip de çok çalıştı. Üç puan çok önemliydi bu maçta. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

Yenen golden sonra bir panik yaşadıklarını da anlatan Güneş, şöyle devam etti: "İkinci yarıya iyi başladık. Rakip gol bulamayınca çok risk aldı. Oyunu kontrol etmeye çalıştık. Eksikleri olan oyuncularımız da oyundan düştü biraz. Top tutma bakımından son yarım saat önde sıkıntı yaşadık."

Oyuncularındaki yorgunluk belirtilerinin normal olduğunu belirten Güneş, "Oyuncu kaybetmeden ve puanlar alarak devam etmek istiyoruz. Oyuncuların yıpanmaları normal. Gökhan bölüm bölüm iyi oynadığı hastalığı sonrasında. Gomez de yer yer iyi oynadı. Lizbon'dan iyi bir sonuçla dönersek derbi var. Galatasaray maçından sonra biraz daha rahatlarız diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.