Portekizli yıldıza, bir yanda geçen sezon 2 gol atarak kazandırdığı Fenerbahçe maçını hatırlattı, diğer yanda da gördüğü kırmızı kart yüzünden kaybedilen derbiyi..

Tecrübeli teknik adam Q7'ye, "Pazartesi günü maç kazandıran Ricardo olacaksan, kadroya ilk senin adını yazarım. Ama bizi yakacak Ricardo olacaksan söyle, seni maç kadrosuna bile yazmayayım" diye tatlı sert bir uyarıda bulundu.

Şenol Güneş, Beşiktaş - Fenerbahçe maçlarında 2 kırmızı, 8 sarı kart gören Ricardo Quaresma'ya derbi öncesi uyarıda bulundu

-Hakemle konuşma
-Sert oynama
-Agresif olma
-Sakin kal
-Mücadele et
-Ve oyunda kal

Portekizli oyuncunun da derbide 'sinirleri alınmış' bir Quaresma'nın sahada olacağı sözünü verdi. 

Quaresma'nın konuşmasının sonunda "Maç bitiminde galibiyet üçlüsünü çektirmek isterim" dediği ifade edildi.

ŞENOL GÜNEŞ NE YAPACAK?

Beşiktaş'ta nefesler tutuldu, pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisi bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş de dev maç için yoğun mesai harcıyor. Tecrübeli çalıştırıcının idmanlardan sonra tesislerden ayrılmayıp sabah saatlerine kadar Fenerbahçe'nin maçlarını izlediği öğrenildi. Vodafone Park'ta oynanacak maç için galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Güneş, rakibi eli boş göndermekte kararlı. Adem Ljajic'in kart cezalısı olması sebebiyle Şenol Hoca'nın iki farklı plan üzerinde çalıştığı öğrenildi. A planında Dorukhan'ı on numara bölgesinde, Quaresma'yı sağ kanatta görevlendirmeyi düşünen Güneş, geçen hafta iki golü hazırlayan Caner Erkin'i ise sol açıkta oynatacak.

İMHA PLANI HAZIR

B planında ise Kagawa'nın 10 numara bölgesinde oynaması var. Ancak Japon yıldızın kondisyon eksikliği Şenol Hoca'yı düşündürüyor. Derbiye iki gün kala Güneş kafasındaki on biri hemen hemen şekillendirirken, sadece on numara bölgesi ve sol kanat konusunda kararsızlık yaşıyor.



Kaynak:Sporx