UEFA Avrupa Ligi’nde Yunan ekibi Olympiakos ile Perşembe Vodafone Arena’da 1-1’in rövanşına çıkacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş tedbiri elden bırakmıyor.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile deplasmanda  1-1 berabere kalan ve birçok net gol fırsatın yararlanamayan Beşiktaş, Olympikos'u yarın Vodafone Arena’da konuk edecek. Temsilcimiz Beşiktaş, golsüz beraberlik ya da her türlü galibiyette turu geçecek ve çeyrek finale çıkacak. 90 dakikalık maç sonucu 1-1 sonuçlanırsa maç uzatmalara gidecek. 1-1'lik skorluk haricindeki tüm gollü beraberlikler ya da mağlubiyet halinde ise Oylmpiakos çeyrek finale çıkacak ve Beşiktaş'ın Avrupa macerası son bulacak. 

-Çeyrek Final bileti ortada-

Bu önemli Avrupa Ligi maçı öncesi teknik heyet futbolcuları karşılaşmaya mental açıdan da hazırlıyor. Oyuncularına karşı bir konuşma yapan Şenol Güneş ve yardımcıları, kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğinin altını çizerken, "İlk maçın 2. yarısında kurduğumuz üstünlük ve 1-1’lik skor nedeniyle kamuoyunda turu geçmişiz gibi bir hava oluştu. Ama şu an elde ettiğimiz bir şey yok. İlk maçta aldığımız 1-1’lik skor ciddi bir avantaj kabul edilemez. Hiçbir garantisi yok. Aksine çok tehlikeli bir skor... Olympiakos özellikle de deplasmanda tehlikeli. 90 dakika boyunca skor ne olursa olsun dikkatli olmalıyız. Çeyrek final bileti ortada duruyor. Hapoel Beer Sheva rövanşı öncesi de turu geçmişiz gibi bir hava vardı. O maçta 1-0 öne geçmemize rağmen rakip bizi bir hayli zorladı. Maç boyunca konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz. Aksi halde istemediğimiz bir sonuç ortaya çıkabilir" ifadelerini kullandılar.

-Vatan