Süper Lig'de Alanyaspor’u deplasmanda 1-2 mağlup eden Beşiktaş, rahat bir nefes aldı. Siyah Beyazlı teknik direktör Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesiyle hücum futbolunu benimseyen ve oyunuyla taraftarının beğenisini kazanmayı başaran Beşiktaş iyi futbolunu sonuca yansıtmayı başaramıyordu.

Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde bu sezon deplasmanda kaleye en çok şut çektiği maçlardan birini oynayan Siyah Beyazlı ekip performansının karşılığını galibiyetle aldı.

Boateng’in, Alanya deplasmanında yedek kulübesinde başlaması kafalarda soru işareti oluştururken, 32 yaşındaki Ganalı golcünün dizinde ağrıları olduğu öğrenildi.

Mücadelenin 62. dakikasında oyuna dahil olan Kevin-Prince Boateng'in forma giyebilmesi için sağlık ekibinin yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

Beşiktaşlı oyuncuların 2 gün izinli olmasına rağmen Ganalı golcünün tedavisi ve özel çalışmasına devam ettiği, cuma günü oynanacak Ankaragücü mücadelesinde görev yapabilmek için özveride bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş'ın başarılı teknik adamı Sergen Yalçın'ın, Boateng’in yerine forvet arkasında şans verdiği Tyler Boyd’un performansından memnun olduğu ifade edildi.

Deneyimli hoca, 26 yaşındaki Boyd'un öz güvenini yükseltmek için hafta içinde bire bir görüşmeler yaptığı da konuşuluyor. 

Kaynak: TRT Spor