Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le devam etme görüşü ağırlık kazandığı öne sürüldü.

Siyah Beyazlı Yönetimin sözleşme görüşmelerini Nisan ayına kadar ertelediği iki futbolcu için başarılı teknik direktör Sergen Yalçın'ın olumlu rapor verdiği ifade edildi.

Beşiktaşlı teknik adam Yalçın, yönetimle yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandığı iddia edildi; "Mali Koşullar uygun olursa hem Gökhan hem Caner'le yeni sezonda da devam etmek isterim" 

47 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Sergen Yalçın, önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasında tecrübeli isimlerle gençleri harmanlamayı planladığı ifade edilirken, Siyah Beyazlı başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin 35 yaşındaki Gökhan'a 1+1 yıllık, 31 yaşındaki Caner'e ise 2 yıllık anlaşma önereceği iddialar arasında yer aldı.

Beşiktaş yönetiminin Gökhan ve Caner'de mevcut ücretlerinde indirim yapmalarını talep edeceği de yine iddialar arasında. Gökhan Gönül bu sezon Siyah Beyazlı forma ile 23 karşılaşmaya çıkarken, 2 gol 3 asistlik performans sergiledi. Caner Erkin ise Beşiktaş forması ile 31 mücadelede 3 gol 9 asist yaptı.

Kaynak: Goal.com