Süper Lig'in ikinci yarısına Trabzonspor mağlubiyetiyle başlayan Beşiktaş'ta, deneyimli teknik direktör Sergen Yalçın, Antalyaspor maçı öncesinde futbolcularıyla taktik toplantısı gerçekleştirdi.

Bordo Mavili takım karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını ifade eden Siyah Beyazlı çalıştırıcı, liderliği geri almak için geçmişe değil, geleceğe bakmak zorunda olduklarını dile getirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Antalyaspor deplasmanında yeni bir galibiyet serisi başlatılmasını isteyen tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın'ın orta sahadaki top kayıplarının altını çizdiği belirlendi. Beşiktaşlı teknik direktörün özellikle riski bölgelerde garanti pasların tercih edilmesini söylediği çıkan haberler arasında.

Sergen Yalçın, Antalyaspor deplasmanında biri mecburi olmak üzere ilk 11'de üç değişiklik düşündüğü belirtiliyor.

Sakatlığı bulunan Rıdvan Yılmaz'ın yokluğunda Fabrice N'Sakala'ya forma şansı verecek olan Sergen Yalçın'ın, Francisco Montero ve Rachid Ghezzal'ı yedeğe çekebileceği ifade edildi.

Bu oyuncuların yerlerine Welinton ve Kevin N'Koudou'ya 11'de görev vermeyi planlayan Siyah Beyazlı hocanın, kaptan Atiba Hutchinson'u da dinlendirebileceği belirtiliyor.

Öte yandan son dönemde tüm maçlarda görev yapan 37 yaşındaki Kanadalı futbolcunun yerine Necip Uysal'ın 11'de yer alabileceği düşünülüyor.

.

Kaynak: Fotomaç