Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i kaybetmek istemediğini dile getirdi.

Siyah Beyazlı genç çalıştırıcı Yalçın, ayrıca, Alman kaleci Loris Karius'un takımdan ayrılması nedeniyle bir endişe taşımadığını da belirtti.

Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, Beşiktaş'la sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan ve Caner'le ilgili soruya şu yanıtı verdi; " Önümüzdeki sezonun kadrosuyla ilgili net bir planlama yapmadık. Hangi oyuncular gidecek, hangileri kalacak henüz belli değil. Sözleşmeleri sezon sonu bitecek Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in durumlarının ne olacağı çok soruluyor. İkisi de istikrarlı ve başarılı. Bu oyuncuları kaybetmek istemem ama her şey sezon sonu netleşir."

LORİS KARİUS AÇIKLAMASI 

Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Beşiktaş'la sözleşmesini fesheden kaleci Loris Karius'a da değinen Yalçın, "Kaleci Karius gitti, ağlayacak halimiz yok. Kaleci konusunda bir tereddüt ya da endişe taşımıyorum. Genç kalecilerimiz Utku ve Ersin’i kazanmalıyız. Bunun için de onlara şans vermemiz gerekiyor. Ben, Utku ve Ersin’e inanıyorum. Futbolcu dediğin arzulu ve istekli olacak. Maalesef Karius’ta bu isteği göremedik. Parayı bahane edip gitti." şeklinde konuştu.

Öte yandan Sergen Yalçın, Abdullah Avcı'yla yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturduğu Beşiktaş'ta 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Kaynak: Goal.com