Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktör Sergen Yalçın'ın Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından yardımcıları ve bazı yöneticilerle gerçekleştirdiği sohbetlerde, yıldız futbolcu Miralem Pjanic için övgü dolu ifadeler kullandığı ifade edildi.

Milliyet'in haberine göre; Milli takım kampından yeni dönen dünyaca ünlü oyuncunun ilk maçına çıkmasına rağmen çok olumlu bir performans ortaya koyduğunu dile getiren Yalçın'ın şu ifadeleri kullandığı öğrenildi;

"Pjanic zaten kalitesi belli olan bir oyuncu. İyi ki böyle bir transfer denk geldi. Milli takımdan yorgun dönmesine rağmen çok büyük katkı sağladı. Tek bir pasla maçın tüm dengesini değiştirecek kaliteye sahip. Türkiye ve Şampiyonlar Ligi'nde bizim en önemli oyuncularımızdan biri olacak. Orta saha konusunda geçen sezona göre artık çok daha güçlüyüz"

Maçtan sonra Siyah Beyazlı taraftarlara üçlü çektiren Pjanic'in de tribünler hakkında takım arkadaşlarıyla görüş alışverişinde bulunduğu belirtiliyot.

Gördüğü sevgiden büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Bosnalı yıldızın, "Hem takımın havası hem de stattaki atmosfer çok güzeldi. Özellikle stat büyüleyici. Tamamen doluyken burada oynamak çok daha keyifli olacak" şeklinde konuştuğu ifade ediliyor.

Kaynak: Fotomaç