Milli aranın ardından Başakşehir ve Fenerbahçe ile arka arkaya iki kritik maça çıkacak olan Beşiktaş'ta 8 futbolcunun corona virüsü nedeniyle izolasyonda olması, kaleci Ersin'in cezası ve sakatlıklar teknik heyeti zor durumda bıraktı. İlk 11'i belirlemeye çalışan teknik direktör Sergen Yalçın'ın başka bir sorunu ise toplamda 14 futbolcunun çıkması.

GÖZLER İZOLASYON SÜRESİNDE

Deneyimli hoca Başakşehir maçı için sil baştan kadro kurmaya çalışacak. Sergen Yalçın'ın ön liberoda görev yapan Josef de Souza'yı stopere çekip Montero ile birlikte oynatmayı planladığı, Dorukhan Toköz'ü ise sağ bek olarak sahaya sürmeyi düşündüğü öğrenildi. İzolasyon süresinin 10 güne düşmesi ile Yalçın,en azından milli ara bitince rahatlamış olacak.

GÖKHAN TÖRE'DEN İYİ HABER GELDİ

Sağ bacak arka baldırından yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalan ve iki maçta forma giyemeyen Gökhan Töre'nin büyük bir ihtimalle Medipol Başakşehir maçına yetişeceği belirtildi. Çalışmalarını salonda sürdüren yıldız futbolcunun, yarından itibaren antrenmanlarda takımla birlikte yer alması bekleniyor.

Kaynak: Skorer

.