Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yardımcılığını görevini yürüten Çağdaş Atan, takımdaki olumlu havayı anlattı.

Çağdaş Atan, "Sergen hoca ve biz, göreve başladığımızda takımdan ne isteyeceğimizi net biliyorduk ve ona göre çalışıyoruz. Bu hocanın ve ekibinin sırrı" şeklinde konuştu.

Fanatik Gazetesine konuşan Atan, Beşiktaş'a geldiklerinde ayağa kaldırabilecekleri, isteklerine cevap verecek bir oyuncu grubu bulduklarını, havayı değiştirmenin de bu nedenle zor olmadığını açıkladı.

Sergen Yalçın'ın başarısının yükselerek devam edeceğini düşündüğünü söyleyen Atan, "gayet disiplinli, takım oyununa önem veren, hücum futbolunu seven, fizik kapasiteye fazlasıyla dayalı oynayan bir teknik adam ” dedi.

 ''NE İSTEYECEĞİMİZİ NET BİLİYOR VE ONA GÖRE ÇALIŞIYORUZ'' 

47 yaşındaki teknik direktörün genç isimler için doğru zamanı beklediğinin altını çizen Çağdaş Atan, “Kendi öz kaynağımızdan kullanabileceğimiz oyuncular var. Bunları bir potada eritip, gerekli takviyelerle seneye iyi bir takım olup, büyük hedefler kovalayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak : TRT SPOR