Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca, daha önce yaptığı "Benfica'ya döneceğim" açıklamasının yanlış anlaşıldığını söyledi.

25 milyon eruoluk satın alma opsiyonu bulunan Talisca, Milliyet gazetesine yaptığı açıklamada "Uzun yıllar Beşiktaş’ta futbol oynamak istiyorum. Ben iyi oynadıktan sonra sanırım Başkan Fikret Orman da bir güzellik yapar! Benfica’ya ödemeyi düşündüğü parayı biraz daha arttırırsa bonservisimi alır." ifadelerini kullandı.

Oyun tarzının Rivaldo'ya benzetilmesi hakkındaki soruları da yanıtlayan oyuncu, "O benim idolüm. İkimi zde sol ayaklıyız. Fiziksel olarak da benziyoruz. İkimizin de oyun tarzları benzer." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi gruplarında Benfica ile karşılaşacak olmalarını da değerlendiren Talisca, "Bonservisim Benfica'da ama ben şu an Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve bu kulübün başarısı için mücadele edeceğim. Güçlü bir grupta yer alıyoruz. Yolumuza maç maç bakarak nerelere geleceğimizi göreceğiz." dedi.

Portekiz ve Brezilya'da Türkiye hakkında olumsuz yazılar okuduğunu söyleyen Talisca, "Türkiye hakkında terör başta olmak üzere pek çok kötü şey yazılıyor. Ama yazılanlarla yaşananlar tam tersi. İstanbul çok güzel bir şehir. İnsanlar oldukça şık ve güler yüzlü." ifadelerini kullandı.