Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 kaybettikleri Medipol Başakşehir maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu

"Daha önce de kaybettik, Karabük'te. Önemli olan maçı iyi oynamak. Rakibin oyununa uyum sağlayamadık. Yumuşak başladık. Temaslı oynayamadık. Her geldikleri pozisyonda gol yedik. Normal takımlar bile böyle goller yemezdi. Zihin olarak belli ki hazırlayamamışız. Hazırsalar da adaptasyon sorunları oldu. Geriye düşünce panik de oldu. Hiçbir yerde rakibe baskı yapamadık.

Bu şekilde gol yiyorsanız maçı kaybetmemek mümkün değil. Üzgünüz. Taraftardan özür diliyoruz. Böyle kötü bir oyunla kaybetmek iyi değil. Top kullanmada da zayıftık. Pas isabet yüzdemiz düşüktü. Biz vazgeçmeyeceğiz yarışa devam edeceğiz. Abartılı eleştirenlere abartılı övenlere de kulak asmıyoruz. Puan farkı bizi ilgilendirmiyor. Fenerbahçe ile başlayacak maç serüvenimize hazırlanıyoruz.

Bundan daha kötüsü ne olabilir. 3 kez geldiler 3 kez attılar. Oyunda o kadar çok hatalarımız oldu ki . Zihin dağınıklığımız var. Sahaya çıktığında sert baskıya cevap veremedik."