Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın takımın başına geçer geçmez siyah beyazlı kulüp, Süper Lig'de Rizespor ile karşı karşıya geldi. Çaykur Rizespor'u yenerek zirve ile arasındaki puan farkını düşürdü.

Şampiyonluk için çalışmalara tam gaz devam eden Beşiktaş'ta hedef İstanbul'daki maçlarda da galibiyeti alan takım olmak. Süper Lig'de lider olan Demir Grup Sivasspor aldığı yenilgiyle 3 puan kaybetti. Bu durum da Beşiktaş'a yaradı. Aradaki fark 8'e indi. 

Süper Lig'de 33 puanla 7. sırada yer alan Beşiktaş üst sıralara tırmanmak için gelecek 4 maçı kayıpsız bir şekilde atlatmak istiyor. Siyah Beyazlı ekip önümüzdeki haftalarda yapacağı maçları İstanbul'da yapacak.

Beşiktaş, Gaziantep FK ve Trabzonspor'la Vodafone Park'ta, Medipol Başakşehir'le ise deplasmanda mücadele edecek.

Teknik direktörlüğe yeni gelen Sergen Yalçın bu maçları kayıpsız bir şekilde geçmek için takımın sorununu buldu. Teknik adam Sergen Yalçın'a göre siyah beyazlı takımın sorunu kondisyon eksikliği... Beşiktaş teknik direktörü Yalçın, takımın fizik olarak geride olduğunu belirtirken, bu sorunun bir an önce çözülmesi için gerekeni yapmaya başladı.

Sergen Yalçın takımın 90 dakika içerisinde son yarım saatte sıkıntı yaşadığının altını çizerken "Bu fizik sorununun yanı sıra diğer bazı olumsuzlukları elbette bir anda ortadan kaldırmak kolay değil. Ancak tüm ekip olarak tüm sıkıntıları aşmakta kararlıyız. Her şeyi düzelteceğiz. Kondisyona yönelik idmanları biraz daha artıracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İnternet Spor