Savunma hattını neredeyse yeniden kurgulayan Beşiktaş, Gökhan Gönül’ü alarak sağ bek bölgesini güçlendirmiş, Marcelo’nun da bonservisi Hannover’den alınmıştı. İsmail Köybaşı ile yolların ayrılmasından sonra ise öncelik tamamen sol beke verildi. Teknik direktör Şenol Güneş, alternatif olarak gördüğü Tosic ile sezona başlayamayacaklarını yönetime iletirken, bir an önce buraya transfer yapılmasını istedi.

Tosic ikna etti

Bunun üzerine Siyah-Beyazlı yönetim, listede ilk sırada bulunan Aleksandar Kolarov için temasları hızlandırdı. Tosic’in vatandaşı için devreye girmesi sonrasında oyuncuyla el sıkışan Kartal, Şampiyonlar Ligi kozunu da kullanmıştı. Bonservisi konusunda ise Beşiktaş kesenin ağzını açtı. 3 milyon Pound (12 milyon TL) olarak ilk teklifi yapan Kartal, öneriyi 3.5 milyon Pound’a yükseltti. Siyah-Beyazlılar rakamı daha da artırmaya hazır.

Sezonun başlamasına yaklaşık 1 ay kaldığını hatırlatan Şenol Güneş, Kolarov’un 31 Temmuz’da bitecek yurt dışı kampına kadar takıma dahil olmasını istiyor. Tecrübeli hoca, yeni transferin uyum sürecini de düşünerek yönetimi acele ettiriyor. Manchester City’nin 5 milyon Pound istediği 30 yaşındaki Sırp sol bek için Beşiktaş yönetimi tam anlamıyla sınırları zorluyor.

Kaynak : Fanatik