Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta son maçında Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Tolga Zengin ile Gençlerbirliği oyuncuları arasında kısa süren bir gerginlik yaşandı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve iki takımında 1 puanla sahadan ayrıldığı maçın ardından Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin önce hakem Fırat Aydınus ile tartışma yaşadı. Daha sonra Gençlerbirliği oyuncusu Skulason ile sert bir şekilde tartışan Tolga Zengin kendisini uyarmaya gelen diğer bir oyuncu Doğa ile de bir tartışma yaşadı.

Beşiktaşlı ve Gençlerbirliği oyuncularının araya girmesiyle Tolga Zengin güçlükle sakinleştirildi.

"Bana küfür etti"

Tolga, "Ben hakemle konuşurken o bana gelerek küfretti. Tartışmanın nedeni buydu" dedi.

Tolga ve Skulason arasındaki tartışmayı duymadığını belirten karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus ise, "Eğer küfür olayını duysaydım yaptırım uygulardım" diye konuştu.

Ayrıca protokol tribününde maç sonu Fırat Aydınus'a küfreden Beşiktaş kongre üyesi olduğu belirtilen kişi ile protokol görevlisi tartıştı. Kongre üyesinin Aydınus'a küfrettiğini gören protokol görevlisinin kendisini uyarması üzerine tartışma çıktı. Araya girenlerin önlediği tartışma sonrasında, adı bilinmeyen kongre üyesi görevliden özür diledi ve olay tatlıya bağlandı.
 
Kaynak: Eurosport