Beşiktaş'ın yeni transferleri Gomez, Quaresma, Beck, Rhodolfo ve Tosic Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde başkan Fikret Orman'ın da katılımıyla yapılan imza töreninde kendilerini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

İmzaların ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 'Taraftarların takıma yeterli derecede ilgi gösterdiğini düşünüyor musunuz?' şeklindeki soruya, "İlgiden memnun değilim. 2 bin 500 adet kombine satılmış. Geçen sene bu senenin kombinelerini satmıştık. 12 bin civarında geliyor ve rakam 14 bin 500-15 bini buluyor. Bu kadar transfer istenirken taraftarımızın da söylemsel değil, icraat yapması gerekiyor" dedi.

"MAÇLARI OLİMPİYAT STADI'NDA OYNAYACAĞIZ"
Bir soru üzerine ligde iç saha maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını ifade eden Orman, "Trabzon ve Fenerbahçe maçlarını da lig başlarında olduğu için Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağız. Çimi yeniden yapıldı ve çok düzgün bir vaziyete geldi. Vodafone Arena'da talihsiz bir kaza yaşadık. Bu durum çalışmaları biraz yavaşlattı. Allah'tan ölümsüz oldu. Hasar tespitini ortaya çıkaramadık. Halatlar ile ilgili röntgen çekilmesi lazım. Önümüzdeki hafta net bir şey oluşur. Hayırlısı demek lazım. Bazı şeyleri de zorlamamak lazım. Ben çok zorladım. En büyük kazancımızın ölümsüz bir kaza olması. Çok önemli bir inşaat yapıyoruz ve Allah o genç kardeşlerimize şifa versin" diye konuştu.

"KALECİ TRANSFERİMİZ OLMAYACAK"
Kaleci oyuncu transferi ile ilgili bir çalışmalarını olmadığını ifade eden başkan Fikret Orman, "Kaleci ile alakalı hocamız açıklama yaptı. 'Transfer sezonunun biteceği güne kadar öyle bir ihtiyacımız yok' diye. 5 transfer yapacaktık ve onlar da burada. İlave yapacağımız transfer sakatlıklardan dolayı yapacağımız transfer" dedi.