3 SENE ÖNCE ÇOCUK GİBİYMİŞİM
"3 Sene önce transfer teklifi geldiğinde çok heyecanlandım çünkü 3. Ligdeydim ve teklifi yapana kulüp Beşiktaş'tı. Transfer teklifini birazda sosyal medyadan öğrendim bir baktım takipçilerim artmaya başlıyor. Soyal medyadan gelen destekle özgüvenim arttı."

ÇOCUKLUKTAN BERİ İDOLÜM CASİLLAS
Eski kaleci profiliyle şimdiki kaleci profli çok farklı önceden gelen geri pası direk uzaklıştırılması istenirken şimdi bekleyip, oyun kurmamız bekleniyor. Bence ayaklarım iyi fakat gelişitirmem gerekiyor örneğin Fabri'nin hem sağ hem de sol ayağı vardı bu da kaleciler için avantaj ve bunu ondan örnek aldım. İdolüm küçüklüğümden beri Casillas. Porto maçında onu izleme fırsatım oldu. Onu görmek beni ayrıca mutlu etti. Şenol Hoca da bir efsane. O da elinden geldiğince benimle ilgilenmeye çalışıyor. Tecrübelerinden faydalanarak yardımcı olmaya çalışıyor. "

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
"Taraftarlara teşekkür ediyorum onlar benim oynadığım her maçta arkamda durdup, hatalı goller yesem de destek oldular. Kaleci olmaya çocukken karar verdim. Babam çocukken nerede oynamak istesin diye sordu ben de 'kaleci' dedim o günden beri kaledeyim ve kalecilik mesleğini çok seviyorum."

TEK KELİMEYLE ANLAT
Fatih Aksoy Özgüven
Dorukhan Toköz Hırs
Güven Yalçın- Golcü
Quaresma-Efsane
Şenol Güneş- Ayrı bir Efsane