Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, transfer gündeminde yer alan oyuncular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dynamo Kiev'in Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın Beşiktaş'ı çok istediğini, ama bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu belirten Albayrak, "Vida mükemmel bir oyuncu. Bize gelmeyi de çok istiyor. Hatta eşini bile Kiev'e götürmedi. Ancak Dynamo Kiev'in de onu bırakmaya niyeti yok. Zaten bonservisi 10 milyon Euro civarında, bu şartlarda almamız imkansız. Bizim bütçemiz ve ödeyeceğimiz rakam belli" diye konuştu.

Beşiktaş'ta kalmayacağını açıklamasına rağmen henüz bir takımla anlaşmayan Mario Gomez'in teklifleri değerlendirme sürecinde olduğunu söyleyen Metin Albayrak, "Mario hala bir takımla anlaşmadığı için taraftarlarda bir umut tabii ki var. Biz de onunla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Ciddi olarak Barcelona ve Dortmund ile görüşme halinde olduğunu biliyoruz. West Ham için de yazdılar. Bu sabah Slaven ile telefonda konuştum ve Gomez ile alakalarının olmadığını söyledi. Açıkçası Mario bizim için artık zor görünüyor" dedi.

Metin Albayrak, Sosa ile ilgili olarak da, "Sosa'da değişen bir şey yok. Takım izinde olduğu için o da izindeydi. Bugün geldi ve U21 takımı ile idmanlara çıkmaya başladı. Milan'dan bize gelen herhangi bir teklif de yok. Kendisine İstanbul ve Avusturya'da çıkmadığı idmanlar için gereken cezalar kesildi. Sosa ile ilgili söyleyeceğim son şey, çıkacak ve bu takımda oynayacak" ifadesini kullandı.

Kaynak : H.T spor