Yıldız futbolcu Vincent Aboubakar, Vodafone Arena Kartal Yuvası mağazasına ziyarette bulundu ve taraftarlarla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılanan Vincent Aboubakar, taraftarlara imza dağıttı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Vincent Aboubakar daha sonra tezahüratlar eşliğinde mağazadan ayrıldı.

Galatasaray maçının hakkını vereceklerini söyleyen golcü oyuncu, "Biz bu maçın öneminin farkındayız. Şu anda maçın hazırlıkları devam ediyor. Taraftarlarımızı mutlu etmek, onları memnun etmek için elimizden geleni yapacağız. Ne kadar önemli olduğunu biliyoruz maçın hakkını vereceğiz" dedi.

Galatasaray maçı atmosferinin daha yoğun olacağını belirten Aboubakar, "Üzerimde hiç bir baskı yok. Buradaki atmosfer inanın bana daha yoğun. Bazı videolar izledim. Buradaki atmosfer daha sıcak olacak ve her anlamda göreve hazırım" diye konuştu.

Aboubakar, Galatasaray maçında görev bekleyip beklemediği ile ilgili soruya ise, "Beklemek başka bir şey ben göreve hazırım" yanıtını verdi.

Kamerunlu golcü son olarak taraftarların kendisini çok iyi karşıladığını ve onlara layık olmaya çalışacağını sözlerine ekledi.