Denizlispor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 geçen Beşiktaş'ta Sergen Yalçın oyuncularına Yeni Malatyaspor maçından mutlaka 3 panla ayrılmaları gerektiğini anlattı.

Dünkü antrenman öncesi kısa bir motivasyon konuşması yapan genç teknik adam "Galatasaray son 8 maçını kazanmasına rağmen bizden 3 puan önde. Üstelik bizim bir maçımız eksik. Bu bile yaptığımız doğru işlerin göstergesi" diyerek söze başlayan Yalçın, "Her takım zamanı gelince takılacak. Sezon daha çok uzun. Ligin sonucunu derbiler değil, diğer maçlar belirler. Bu sebeple bu tür karşılaşmalarda en az puan kaybını yapmalıyız" ifadelerini kullandı..

Yeni Malatyaspor maçında galibiyetten başka sonucu kabul etmediğini belirten Yalçın ''Bazen 1 puan bile önemlidir ama bu maç o maçlardan değil, 3 puandan başka sonuç kabul etmeyeceğim" şeklinde konuştu. Yalçın, yaşanan sakatlıkların normal olduğunu da belirtip "Önemli olan yerine oynayacak arkadaşlarımızın da her zaman hazır olması. Ve bu takım tüm bireyleriyle oynamaya hazır. Bu disiplinden taviz vermeden devam etmeliyiz" diyerek motivasyon sağladı.

Fotomaç