Adana Demirspor'un yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Orkan Çınar, ilk kez ayrılık sebebini açıkladı..

Mavi Lacivertli takımı tercih sebebini anlatan Orkan, camiayı benimsediğini ifade etti. Orkan Çınar'ın Radyospor'a yaptığı açıklamalardan satır başları ise şu şekilde;.

"FUTBOLU ÖZLEDİĞİM İÇİN GELDİM"
"Benim en büyük tercih sebebim; başımızda olan muhteşem başkanımız Murat Sancak sonrasında benimle çok ilgilenen değerli hocam Hakan Kutlu ve Adana Demirspor taraftarı. Futbolu özlediğim için Adana Demirspor'a geldim."
.
"Şimdiye kadar Adana Demirspor'da 4 maça çıktım deplasmandaki maçlarımızda bile iç saha coşkusunu hissettim. Adana Demirspor taraftarı, Beşiktaş taraftarı gibi inanılmaz bir atmosfer yaşatıyorlar".

"ALIŞMA SÜRECİNİ ATLATTIM"

"Son maç bana çok iyi geldi. Futbolu takip edenler sık sık maç oynamadığımı biliyor."
.
"Ben bu sene takımıma fayda sağlamak için transfer oldum. Alışma sürecim oldu. O da şu anda bitti".

"GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

"Takımımız Süper Lig takımı gibi kuruldu. Bu ligi bilen tecrübeli isimlerimiz de var."
.
"Uyum süreci lazımdı ona rağmen kısa zamanda önemli başarı elde ettik diye düşünüyorum. Birbirimizi daha iyi tanıdığımızda güzel işlere imza atacağız".

ANDERSON AÇIKLAMASI

"Anderson'un kalitesi tartışılmaz. Takımımıza alıştığı an bize büyük katkı sağlayacaktır."
.
"Önemli karakter ve önemli yetenek".

"BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUZ"

"Murat Sancak Başkanımız aşırı derece de iyi bir adam, sözünün eri bir insan. Türk futbolunda her takımın başında olmasını istediğimiz bir başkan profili."
.
"Kendisini ben ve arkadaşlarım çok benimsedik, başkanımızı çok seviyoruz. Başkanımız camiayı kabullendi, taraftar da başkanımızı çok sevdi".

"BÜYÜK ZAFERDE ROL ALMAK İSTİYORUM"

"Adana Demirspor'da kendimi en iyi sağ açıkta rahat hissediyorum. Bu pozisyonda takımıma çok fazla katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Futbolda her şey özgüvenle olur. Özgüvenim yerine geldi."
.
"Başkanımız, hocamız, arkadaşlarım ve taraftar sağ olun. Bana destek oldular. Eskişehirspor maçında kazanmak istiyoruz. Bir takımdan bir takıma kiralık gitmek zaman geçirmek değil. Ben bu büyük zaferde rol oynamak istiyorum".

"Ben bu takımı benimsedim. Sezon sonunda da sürece bakacağız. 1. Lig'i Süper Lig'den ayıran şöyle bir kalite farkı var. 1. Lig fizik gücü gerektiren bir lig, mücadele gücü yüksek bir lig. Genel anlamda 1. Lig'in Süper Lig'den çok bir farkı yok".




Kaynak:Ajansspor