Zorlu karşılaşma öncesi Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, basın toplantısı düzenledi.

- Kazanırsak büyük avantaj olacak! -

Zor bir maç olacağını söyleyen Şenol Güneş, "Rakibimizi tanıyoruz. Onlar da bizi tanıyor. Zor bir maç oynayacağız. Çok iyi oyuncuları var. Grupta en iyi oyuncuları olan takım ile oynayacağız. 1.'lik için ilk aday gözüküyorlardı. Eksiklerine rağmen önemli hücum oyuncuları sahada olacak. Eksik olarak görmüyorum. Son iki maçta takım olgusu olarak daha iyi oynuyorlar. Zor maç olacak. Kazanırsak büyük avantaj olacak. Kaybetmesek de avantaj olacaktır. Sabırlı davranmalıyız. Oradaki maçta daha çok hücum ettiler. Belki burada kontra ataklar ile çıkmaya çalışacaklardır. Umarım düşündüğümüz gibi oynar ve maçı kazanırız." dedi.

- Caner Erkin kadroda olmayacak! -

Caner Erkin'i kadroya almayacağını belirten Güneş, "Önceki maçlarda aldığımız puanlar önemli. O puanlara bakarak maça çıkmayacağız. Kendi oyunumuzu rakibi düşünerek oynamaya çalışacağız. Dikkatli oynamalıyız. Futbol adına doğruları yapmaya çalışacağız. Umarım yarın güzel bir sonuç ile ayrılırız. Burada önce 3 puan olmazsa 1 puanı almak istiyoruz. Sakat oyuncumuz yok. Kadromuz hemen hemen belli. Mustafa, Orkan ve Caner kadroda olmayacaklar." şeklinde konuştu.

- Yarın burada çok gürültü olacağına inanıyorum! -

Güzel bir maç olmasını dileyen Şenol Güneş, "Keyifli bir maç olmasını bekliyorum. Üst seviyede bir yarış yapıyoruz. Kapalı gişe deyimi sinema içindir, sessizlik olur. Yarın burada çok gürültü olacağına inanıyorum. Kaliteli ve yetenekli bir takıma karşı oynayacağız. Avrupa’da iyi gidiyoruz. Üç puan alıp ikinci tura yükselmek istiyoruz. Beşiktaş’ın başarısıyla tüm ülkenin gurur duyması lazım. Taraftarımızın desteğiyle güzel bir sonuç alacağız." ifadelerini kullandı.