Süper Lig'de Antalyaspor mağlubiyetinin ardından önce futbolcularıyla vedalaşıp, daha sonrasında ise basının karşısına çıkıp, "Bu takım iyi bir takım, bu şehir güçlü bir şehir, güçlü bir camia. Buradan ancak birlik ve beraberlikle çıkılabilir. Sonu ne olur onu bilmiyorum ama kendi adıma söylüyorum, takımım başarılı olacaksa tereddüt dahi etmem, hiçbir beklentim dahi olmadan akşam olmadan buradan ayrılırım. Böyle planlıyorum" ifadeleriyle ayrılık sinyalleri veren Yeni Malatyaspor'un 49 yaşındaki teknik direktörü Kemal Özdeş'in bu kararından vazgeçmesinin arkasında futbolcuların 'Sorumluluk bizde, kal' şeklindeki baskıları olduğu ifade edildi.

Malatyasporlu oyuncuların, soyunma odasında veda konuşması yapan çalıştırıcılarına kararından vazgeçmesini, bütün sorumluluğun kendilerinde olduğunu ve tabloyu düzelteceklerinin dile getirildiği ifade edildi.


Sarı Kırmızılı futbolcuların daha sonra bu kararlarını yönetim kuruluna da ilettikleri ve yönetim kurulunun da bunun üzerine teknik adama, 'İstifayı kabul etmiyoruz' yanıtını verdiği belirtildi.

Futbolcularının 'Bizimle kal, başarısızlığın sorumluluğunu alıyoruz' sözleriyle duygulu anlar yaşadığı öğrenilen 49 yaşındaki teknik hocanın yönetim kurulunun da aynı yöndeki talebiyle ikna olarak, istifasından vazgeçtiği ifade edildi.

Kaynak: Mynet Spor