30 yaşındaki Alman milli futbolcu Marco Reus, kalbinin Bundesliga takımı Borussia Dortmund ile attığını ve asla Bayern Münih'te oynamayacağını dile getirdi.

Alman futbolcu Reus'un adı Borussia Mönchengladbach ve Dortmund dönemlerinde sürekli olarak Bayern Münih ile anılmıştı. Reus altyapısında yetiştiği Dortmund'a 2012'de Mönchengladbach'tan dönerek tekrar imza atmıştı ve o tarihten bu yana da Sarı Siyahlı formayı giyiyor.

Sport Bild'e açıklamalarda bulunan Reus şu ifadeleri kullandı; "Birçok kulüpten olduğu gibi Bayern Münih'ten de transfer teklifi aldım. Bayern Münih'e ve kulübün trihine büyük saygım var. Ancak her zaman Dortmund için oynamak istedim. Mönchengladbach'ta oynadığım dönemde de bu açıktı; 'Bundesliga'da sadece Dortmund'da oynayacağım, aksi takdirde yurtdışına gideceğim' demiştim" 

1996'da yedi yaşındayken Borussia Dortmund akademisine katılan 30 yaşındaki Marco Reus, 10 yıl sonra başka bir yerde profesyonel kariyer hayalini sürdürmek zorunda kaldı.

Rot Weiss Ahlen'da geçirdiği 3 yılın ardından Gladbach'a transfer olan yetenekli futbolcu, burada 109 maçta 41 gollük performans sergileyerek Dortmund'a geri dönmüştü.

30 yaşındaki Alman futbolcu Marco Reus, son sekiz sezonu Borussia Dortmund'da geçirdi ve 266 maçta 129 gollük performans gösterdi.

Kaynak: Goal.com