Bundesliga ekiplerinden Hannover 96 takımının teknik direktörü Michael Frontzeck takımda oynayan üç futbolcudan memnun kaldığını söyledi.

Geçen hafta Almanya kupasına veda eden Hannover 96 önceki gün kuzey derbisinde Hamburg’u 2-1 yenerek büyük moral buldu. Maçtan sonra basının sorularını cevaplayan antrenör Michael Frontzeck, zorlu bir haftayı geride bırakarak Hamburg’a geldiklerini ve maçın ikinci yarısında farklı taktikle oynayarak galip geldikleri için sevindiğini söyledi.

Takımda mücadele eden Türk futbolcuları ile alakalı düşüncelerini dile getiren başarılı teknik direktör Frontzeck, takımda bulunan Mevlüt Erdinç, Ceyhun Gülselam ve Kenan Karaman’dan memnun olduğunu söyledi. Frontzeck, "Kenan Karaman’ın sakatlığının geçmesini bekliyoruz en kısa zamanda takıma geri dönmesini istiyorum. Mevlüt Erdinç Fransa liginden geldi ve Bundesliga’da alışma aşamasında kendisini daha tam olarak adapte edemedi ama iyi yolda. Ceyhun Gülselam da takımla çok iyi anlaşıyor ve idmanlarda çalışmalarından çok memnunum." dedi.