Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund’ta harika bir sezon geçiren Pierre-Emerick Aubameyang, çocukluk hayaliyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Dortmund formasıyla çıktığı 32 maçta 30 gol atma başarısı gösteren 26 yaşındaki golcü bir çok dev kulübün transfer listesine girmiş durumda. Son olarak Manchester United’ın gündemine gelen Aubameyang, yaptığı açıklamayla Real Madrid’e yeşil ışık yaktı.

“Bir gün Real’de oynayacağıma dedeme söz verdim”

Fransa merkezli L’Equipe gazetesine konuşan Gabonlu golcü, “Çocukluk hayalim Real Madrid’de oynamaktı. 2014 yılında dedem ölmeden önce ona bir gün Real Madrid’te oynayacağıma söz vermiştim. Biraz karmaşık bir durum olmasına rağmen bu hep aklımın bir köşesinde yer aldı” ifadelerin kullandı.

“Golden sonra attığım taklalar Hugo Sanchez için”

Çocukluğunda Real Madrid’in efsane golcülerinden Hugo Sanchez’in videolarını izleyerek büyüdüğünü söyleyen Aubameyang, “Çocukken Hugo Sanchez’in videolarını ve attığı taklaları izlerdim. Bazı gollerimden sonra attığım taklalar aslında onu anmak için” dedi.

Transfer piyasasının en gözde isimlerinden biri olan Aubameyang’ı yaz transfer döneminde astronomik bir ücret karşılığında başka bir takıma transfer olması bekleniyor.